Als het goed is heb jij in bij WELKOM al kunnen lezen wie ik ben en waar ik voor sta.

Daar is nu een nieuwe tak aan toegevoegd: EIGEN KRACHT INSPIRATOR

2020 was voor mij een jaar van een totale omslag. Door wat ik persoonlijk heb meegemaakt, het verlies van mijn man Ruud aan de gevolgen van long-covid, kreeg ik een “BREAK FREE” inzicht. Wilde ik daarna doorgaan op de oude voet of gaan voor waar mijn hart nu sneller van gaat kloppen. Wat licht voelt, als thuiskomen bij mijzelf? Hoe kan ik al mijn ervaringen, trainingen, creativiteit en tools gaan inzetten om een ander op weg te helpen? Dat deed ik al in mijn behandelingen, maar ik realiseerde mij ook dat dit een passieve manier is van bijtanken. De cliënt gaat opgeladen weer naar huis. Om dan meestal langzaam maar zeker weer terug te zakken naar het oude niveau. Dat is niet wat ik NU voor ogen heb.

Ik wil jou INSPIREREN om meer op je EIGEN KRACHT te gaan vertrouwen. Ik wil je over drempels heen helpen en jou tools meegeven. Zodat je zelf weet wat je het beste kan doen als er weer iets op je pad komt, waar je doorheen mag gaan. Hoe kun jij krachtiger en lichter in het leven staan?

Samen met jou wil ik gaan kijken waar je tegen aanloopt of wat jij graag anders zou willen zien in jouw leven. Het kan iets zijn wat nu in jouw leven speelt of iets wat een rode draad is in jouw leven. Wil je hier lichter naar gaan kijken? Lichter mee omgaan? Dat kan. Een combinatie van o.a. goede gesprekken, wandelen, creativiteit en meer, maakt dat je anders gaat kijken naar de dingen in jouw leven. De cursus wordt gevormd en speelt in op jouw persoonlijke voorkeur.

Een OP ZOEK NAAR JOUW EIGEN KRACHT cursus is een combinatie van:

*Goede gesprekken in een huiselijke sfeer met koffie of thee erbij.

*Stilte wandelingen, vertraagde wandelingen, mindfulness wandelen.

*Creatieve workshops die jou dichter bij je gevoel brengen. We kunnen werken met verschillende materialen zoals: klei, verf, e.d.

Je kan het ook als een cursus zien die jij jezelf u eens echt gunt. Wij overleggen samen wat jou aanspreekt: wat past bij jou? Waar jij zin in hebt en wat zou de volgende stap kunnen zijn.

Vraag jij je weleens af: voelt dit zwaar of voelt dit licht? Deze lichte manier van thuiskomen bij authentieke zelf, is vooral bedoelt om jou weer in je eigen kracht te laten staan of om je er zo snel mogelijk weer in terug te komen.

Het leven is mooi en we mogen zelf de slingers ophangen.

DE START IS: een afspraak maken voor een gesprek. We gaan samen door het intake formulier, dan wordt al veel meer duidelijk en kan ik jouw de eerste tools al meegeven. Voelt dat goed en wil je samen met mij op pad gaan, dan gaan we ervoor.

Wat past bij jou? Wat voelt licht? Waar wordt je blij van? Samen ontdekken wat jou zwaar valt en hoe je dit kunt veranderen. Zodat jij weer kunt gaan stralen. En dan trek jij weer mooie mensen en gebeurtenissen aan.

Wat vindt jij jezelf waard? Hoe meer jij straalt hoe waardevoller jij bent voor je omgeving.

Investeren in jezelf is de eerste stap naar je EIGEN KRACHT ontdekken.

Wat is de investering die jij in zelf gaat doen, met een opbrengst die jouw hele leven mooier maakt?

Eén op één coaching: 6 blokken van 1 uur Prijs 295 euro pp.

Coaching in een groep van maximaal 4 personen: 6 blokken van 1,5 uur Prijs 175 euro pp.

Data i.o.o. en nader te bepalen.

 

Voetnoot:

· EIGEN KRACHT verwijst naar talenten en mogelijkheden van mensen om zelf oplossingen te vinden voor problemen. Soms kunnen mensen het niet alleen bedenken wat er in een bepaalde situatie nodig is, wat zij zelf kunnen doen om die oplossingen te realiseren.

· De INSPIRATOR is iemand die inspiratie geeft, door o.a gesprekken, ideeën, creativiteit. Die een ander aanzet tot eigen creativiteit en enthousiasme, om zo het leven lichter te gaan ervaren.