“De mens achter het bedrijf, is het bedrijf. Jij bent de brand, het merk, het bedrijf.”

Hoe stevig sta jij als mens in je bedrijf?

Ben je nog op de juiste weg?

Waar ga jij met jouw vragen heen?

Zou jij willen sparren met een onafhankelijk invoelende mentor die naar de mens en het bedrijf kijkt?

Mijn naam is Kitty van Rijn, een ervaren ondernemer en coach. Ik heb mijn bedrijf nu al 39 jaar. Als ZZP’er gestart, daarna werkte ik een langere periode met personeel en nu werk ik alweer 15 jaar alleen in mijn gespecialiseerde bedrijf. Van de “old school” start heb ik de weg doorlopen naar het eigentijdse ondernemen.

Wat een verschil tussen toen en nu, wat zijn er nu veel meer mogelijkheden. Al die keuze maakt het niet per se gemakkelijker. Ik ben geboren in een ondernemersgezin waar mijn vader en moeder in de zaak werkten en waar ik het ondernemen met de paplepel ingegoten kreeg. Op school was er een vak wat wij nu bedrijfskunde zouden noemen en dat had echt mijn interesse. Daar kon ik helemaal in opgaan: de organisatie en de marktomgeving van een bedrijf. De basis lag er al, mijn vele jaren eigen praktijk ervaring, de vele opleidingen die ik heb gevolgd en toegepast in de praktijk, dat alles gecombineerd met mijn sterke intuïtie zet ik nu in als Intuïtief Business Mentor.

Wat vind jij ervan om een afspraak te maken voor een GRATIS BUSINESS MENTOR GESPREK VAN 30 MINUTENkittyvanrijn@gmail.com of 06-48174542, waarin jij kunt vertellen waar je naar op zoek bent en ik kan aangeven wat ik voor jou zou kunnen betekenen. Dan kan ik alvast de eerste waardevolle to do’s met jou delen.

Wat is jouw doel met je bedrijf?

Zit je nog op de juiste plek met je bedrijf?

Heeft het nog de juiste uitstraling?

Hobby of business?

Is het nog je Passie of is het een inkomen-tool?

Weet je nog waarvoor je staat?

Waarom ben je met dit bedrijf begonnen?

Wie wil je als klant aantrekken?

Heb jij daar nu de juiste uitstraling voor?

Wat is jouw aanbod?

Zijn er meer mogelijkheden voor extra inkomen?

Wat zijn je kosten en je verdiensten?

Waar krijg je energie van?

Wat kost je teveel energie?

Wat zou je kunnen uitbesteden?

Wie zijn de zuigtabletten en wie de bruistabletten?

In de loop van de jaren heb ik veel gesprekken gevoerd met mensen uit mijn omgeving die voor zich zelf wilden beginnen. Zij wilden graag een oriënterend gesprek met iemand die weet waar ze het over heeft en in dezelfde schoenen heeft gestaan. Ook sta ik vaak collega’s bij met raad en daad. Gewoon omdat ik het heel erg leuk vind om mijn opgedane kennis en ervaring te mogen delen. Naast het gesprek met een boekhouder en de bank, is het goed om met een invoelende mentor over het ondernemen te kunnen praten. Die weet immers uit eigen ervaring dat het heel anders is als je in loondienst bent of als zelfstandige aan het werk bent. Iemand waar jij mee kunt sparren over jouw plan van aanpak en die jou in dat proces kan ondersteunen en bemoedigen. Een mentor die jouw gevoel achter het bedrijf kan belichten. Het gevoel waar jij jouw energie en passie vandaan haalt, die jou ook in andere tijden op koers houdt.

 

Je bent een vakvrouw met liefde voor het vak en kan hulp gebruiken bij het optimaliseren van je bedrijf!

 

 

Ik richt mij op de ZZp’er in de dienstverlening met een eigen praktijk. Daarnaast wil ik ook graag samenwerken met kleine bedrijven zoals een combinatie van beautysalon/ kapper met stagiaires en of personeel.

 

De kennis is er, maar je komt niet in actie.

 

 

Ik kan met je meekijken in zaken als:
* Waar ben jij mogelijk bedrijfsblind geworden?
* Past jouw bedrijf je nog als een jas of knelt het hier en daar?
* Ben je met de tijd meegegaan of is jouw doelgroep veranderd?
* Waar loop jij tegen aan?
* Wat is jouw doel?
* Waar sta je nu?

Natuurlijk help ik je bij jouw FOCUS: 

Follow
One
Course
Until
Successful
.

Ik ga met jou o.a. deze vragen doorlopen om zo bij de knelpunten te komen. Van daaruit kunnen we een stappenplan en een tijdslijn voor jou maken. Dit alles in jouw tempo en jouw doel voor ogen houdend.

Bij deze bied ik jou het eerste gesprek van 30 minuten GRATIS aan. Dan kunnen wij al in gesprek gaan, kan ik jou al wat tips geven en samen aanvoelen of de klik er is.

 

Stap voor stap jouw nieuwe doel bereiken met je

Business Mentor als sparring partner.

 

 

Transparantie in onze samenwerking is heel belangrijk. Door openheid van zaken komen wij veel sneller tot een oplossing. Doordat bijna heel Nederland door de coronacrisis de pijn in zijn bedrijf voelt, werk ik nu niet met maandabonnementen, maar met een uren kaart. Voorlopig tot eind 2020.

 

 

In een ontspannen sfeer brainstormen over de mogelijkheden van jouw bedrijf.

Mentorgesprek van 1 uur
85 euro

5 uren kaart:
375 euro

10 uren kaart:
675 euro

(De bedragen zijn exclusief 21% btw)

De betaling vindt plaats na het gratis 30 minuten gesprek en voor aanvang van onze samenwerking.

De meeste zaken kunnen wij met beeldbellen en online regelen. Natuurlijk is het ook belangrijk dat ik een bezoek aan jouw praktijk of bedrijf breng, daarvoor breng ik reiskosten in rekening.

Bel 06-48174542 of mail naar kittyvanrijn55@gmail.com voor een gratis 30 minuten gesprek. Ik hoor je graag,

Warme groet

Kitty van Rijn