Hoe zou jij het vinden om een Beauty Specialist “aan huis” te hebben?

Dat kan nu met de Beauty Specialist Onlineservice van Kitty van Rijn. Jij hoeft het niet alleen te doen. Er is nu een Beauty Specialist die voor jou een vraagbaak is, adviezen geeft en een sparringpartner kan zijn. Met beeldbellen en een aantal vragen kan ik een goed huiddiagnose stellen. Hoe wordt het nog beter dat dit?

****Gratis consult van 30 minuten: schoonheid komt van binnen naar buiten. Handige tips, info en een maatwerk plan voor een stralend uiterlijk en meer energie.

Ben jij iemand die geen behoefte heeft aan een behandeling in de praktijk?

Je kunt ook heel goed zelf dit speciale “up lift” Skin en Mind care moment voor jezelf thuis creëren. Zorg dat je de tijd voor jezelf neemt, zet mooie muziek aan, steek een kaarsje aan, volg de stappen van jouw speciale thuis behandel plan op, ga rustig liggen en luister naar de muziek of naar een meditatie. Je voelt je hierna als herboren en bent weer beter bestand tegen de drukte van alledag.

Jij vindt het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen?

Waarschijnlijk weet je al heel goed wat je wel en niet wil, maar ik kan jou vast nog wel blij maken met een paar goede tips en een Beauty Face en Mind care advies, speciaal voor jou.

Jij wilt de dag toch ook te beginnen met een frisse blik in de spiegel?

Daar kan ik je, speciaal voor jouw op maat gemaakte, adviezen voor geven. Wij praten samen bij over wat jouw vragen en wensen zijn, hoeveel tijd het per dag mag kosten, hoe vaak je een thuis behandeling wilt nemen en wat voor budget jij daar voor hebt. Eerst het Gratis consult van 30 minuten: daarna beslis jij of het ik iets voor jou kan betekenen.

Wil je weer complimenten krijgen dat je er goed uitziet?

Dat gaat vanzelf als jij weer de tijd voor jezelf neemt. Door de bewuste verzorgende aanraking van je huid, twee maal daags, komt er een ontspanning in jouw gezicht. Stress vermindering, lijntjes worden vager en dat is Anti Aging. Afvalstoffen kunnen weer worden afgevoerd en mooie waardevolle werkstoffen kunnen weer goed worden opgenomen. Vraag mijn E-Book aan, kittyvanrijn55@gmail.com , om over de eerste simpele stappen te lezen.

Door je stralende en energieke uiterlijk met meer zelfvertrouwen?

Misschien heb jij dat niet nodig, maar we hebben allemaal weleens een mindere dag. Dan is het heerlijk dat jij je niet druk hoeft te maken over je huid en je uitstraling.

Spreekt dit je aan, maar je hebt nog vragen? Maak dan een afspraak voor een

“BEAUTY SPECIALIST ONLINE” GRATIS CONSULT VAN 30 MINUTEN

Het verplicht je tot niets. Ik beantwoord graag jouw vragen en deel mijn kennis met jou. ” Onderzoek alles en behoud het goede”.

Mail naar kittyvanrijn55@gmail.com of bel naar 0297-340233, dan maken wij een afspraak. Er is veel meer mogelijk dan jij nu denkt.

Tot snel,

Kitty van Rijn