De mens achter het bedrijf, is het bedrijf. Jij bent de brand, het merk, het bedrijf

Hoe stevig sta jij als mens in je bedrijf? Ben je nog op de juiste weg? Waar ga jij met jouw vragen heen? Zou jij willen sparren met een onafhankelijk invoelende mentor die naar de mens en het bedrijf kijkt?

Wat vind jij ervan om een afspraak te maken voor een GRATIS MENTOR COACH GESPREK VAN 30 MINUTEN: kittyvanrijn@gmail.com of 06-48174542, waarin jij kunt vertellen waar je naar op zo zoek bent en ik kan aangeven wat ik voor jou zou kunnen betekenen. Dan kan ik alvast de eerste waardevolle to do’s met jou delen.

Mijn naam is Kitty van Rijn, een ervaren ondernemer en coach. Ik heb mijn bedrijf nu al 39 jaar. Als ZZP’er gestart, daarna werkte ik een langere periode met personeel en nu werk ik alweer 15 jaar alleen in mijn gespecialiseerde bedrijf. Van de “old school” start heb ik de weg doorlopen naar het eigentijdse ondernemen.

Wat een verschil tussen toen en nu, wat zijn er nu veel meer mogelijkheden. Al die keuze maakt het niet per se gemakkelijker. Ik ben geboren in een ondernemersgezin waar mijn vader en moeder in de zaak werkten en waar ik het ondernemen met de paplepel ingegoten kreeg. Op school was er een vak wat wij nu bedrijfskunde zouden noemen en dat had echt mijn interesse. Daar kon ik helemaal in opgaan: de organisatie en de marktomgeving van een bedrijf.

De periode van 5 jaar dat ik werkzaam was bij de Rabobank -onder andere als plaatsvervangend chef kas- heeft mij ook heel veel inzichten gegeven over zakendoen en over mensen en hun geld. Daarnaast heeft de bedrijfsvoering van mijn eigen bedrijf mij ook veel geleerd. Verder heb ik op vele fronten bijscholing gevolgd. Op coaching- en op het intuïtieve vlak. Dat heeft mijn inzicht in de mens en zijn mogelijkheden zeker vergroot.

In de loop van de jaren heb ik veel gesprekken gevoerd met mensen uit mijn omgeving die voor zich zelf wilden beginnen. Zij wilden graag een oriënterend gesprek met iemand die weet waar ze het over heeft en in dezelfde schoenen heeft gestaan. Ook sta ik vaak collega’s bij met raad en daad. Gewoon omdat ik het heel erg leuk vind om mijn opgedane kennis en ervaring te mogen delen. Naast het gesprek met een boekhouder en de bank, is het goed om met een invoelende mentor over het ondernemen te kunnen praten. Die weet immers uit eigen ervaring dat het heel anders is als je in loondienst bent of als zelfstandige aan het werk bent. Iemand waar jij mee kunt sparren over jouw plan van aanpak en die jou in dat proces kan ondersteunen en bemoedigen. Een mentor die jouw gevoel achter het bedrijf kan belichten. Het gevoel waar jij jouw energie en passie vandaan haalt, die jou ook in andere tijden op koers houdt.

Vandaar mijn besluit om mijn diensten als Bedrijf Signalering Mentor aan te bieden.

Ik richt mij vooral op de ZZp’er met een eigen praktijk. Ik kan met je meekijken in zaken als: waar ben jij mogelijk bedrijfsblind geworden? Past jouw bedrijf je nog als een jas of knelt het hier en daar? Ben je met de tijd meegegaan of is jouw doelgroep veranderd? Waar loop jij tegen aan? Wat is jouw doel? Waar sta je nu?

Ieder startpunt is voor mij oké. Ik wil met jou samenwerken om je verder helpen, terug naar de flow en de passie waarom je wilde starten.

Wat kan ik als Bedrijf Signalering Mentor voor jou betekenen?

Natuurlijk helpen bij jouw FOCUS: Follow One Course Until Successful.

Door regelmatig met jou contact te hebben blijf jij gemakkelijker op koers. Doorloop je gemakkelijker de stappen die jij je had voorgenomen. Dan is het wel belangrijk dat je weet waar jouw focus op ligt.

Wat is jouw doel met je bedrijf?

Zit je nog op de juiste plek met je bedrijf?

Heeft het nog de juiste uitstraling?

Hobby of business?

Is het nog je Passie of is het een inkomen-tool?

Weet je nog waarvoor je staat?

Waarom ben je met dit bedrijf begonnen?

Wie wil je als klant aantrekken?

Heb jij daar nu de juiste uitstraling voor?

Wat is jouw aanbod?

Zijn er meer mogelijkheden voor extra inkomen?

Wat zijn je kosten en je verdiensten?

Waar krijg je energie van?

Wat kost je teveel energie?

Wat zou je kunnen uitbesteden?

Wie zijn de zuigtabletten en wie de bruistabletten?

Ik ga met jou o.a. deze vragen doorlopen om zo bij de knelpunten te komen. Van daaruit kunnen we een stappenplan en een tijdslijn voor jou maken. Dit alles in jouw tempo en jouw doel voor ogen houdend.

Bij deze bied ik jou het eerste gesprek van 30 minuten GRATIS aan. Dan kunnen wij al in gesprek gaan, kan ik jou al wat tips geven en samen aanvoelen of de klik er is.

Transparantie in onze samenwerking is heel belangrijk. Door openheid van zaken komen wij veel sneller tot een oplossing. Doordat bijna heel Nederland door de coronacrisis de pijn in zijn bedrijf voelt, werk ik nu niet met maandabonnementen, maar met een uren kaart. Voorlopig tot eind 2020.

5 uren kaart:
375 euro

10 uren kaart:
675 euro

(De bedragen zijn exclusief 21% btw)

De betaling vindt plaats na het gratis 30 minuten gesprek en voor aanvang van onze samenwerking.

De meeste zaken kunnen wij met beeldbellen en online regelen. Natuurlijk is het ook belangrijk dat ik een bezoek aan jouw praktijk of bedrijf breng, daarvoor breng ik reiskosten in rekening.

Bel 06-48174542 of mail naar kittyvanrijn55@gmail.com voor een gratis 30 minuten gesprek. Ik hoor je graag,

Warme groet

Kitty van Rijn